Sluitingsdatum: 23/10/2024

Verpleegkundige - Oncologie - Nederland
Geplaatst op: 23-07-2024, Referencenumber: 2024065

Verpleegkundig Specialist Oncologie – Utrecht – Nederland

Locatie

Een ziekenhuis verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de zorg in de provincie Utrecht is opzoek naar een verpleegkundige specialist voor de afdeling Oncologie. De afdeling oncologie is een van de grootste van Nederland en heeft meerdere poliklinieken, twee dagbehandeling- en verpleegafdelingen. Deze poliklinieken zijn verdeeld over de regio, zodat patiënten voor diagnose, onderzoek en behandeling dichtbij huis kunnen blijven. Elk jaar komen er ruim 3000 nieuwe patiënten, voor de specialistische zorg die er geboden wordt. Door deze hoeveelheid patiënten, kan de kanker snel gesignaleerd worden en door de vele ervaring die er aanwezig is, kan de beste zorg gegarandeerd worden.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een verpleegkundig specialist. Het gaat om een functie van 36 uur, als zzp’er. Echter is dit allemaal bespreekbaar, waardoor ook andere afspraken die beter bij je passen goed mogelijk zijn.

De geschikte kandidaat komt te werken in het team van verpleegkundige specialisten, oncologieverpleegkundigen en oncologen. Deze functie is voor een plek bij de polikliniek gastro-enterologie. Je houdt je dus voornamelijk bezig met patiënten die klachten hebben in het maag-, darm- en levergebied. Samen met je collega’s begeleidt je patiënten die chemotherapie of immunotherapie ondergaan. Dit doe je in de curatieve fase, maar ook in de eventuele palliatieve fase. Je blijft dus gedurende de hele behandeling bij de patiënt, wat deze functie ingrijpend, maar ook waardevol maakt.

Om te kunnen reageren moet je een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist oncologie hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om te solliciteren als physician assistant oncologie of als arts-assistent. Het is belangrijk dat je sterk in je schoenen staat, en je bewust bent van de waarde van je functie. Je bent het aanspreekpunt voor de patiënt, maar ook voor de familie. Het is dus belangrijk dat je goed kunt communiceren, en in staat bent informatie goed over te brengen. Als polikliniek gastro-enterologie is het belangrijk dat je ervaring hebt met dergelijke patiënten, of met aanverwante specialisaties zoals urologie of gynaecologie.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Er heerst een fijne sfeer, waarin ook een gezonde werk-privé balans wordt aangemoedigd.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99