Sluitingsdatum: 19/10/2024

OK-assistent - Chirurgie - Nederland
Geplaatst op: 19-07-2024, Referencenumber: 2024064

Operatieassistent – Noord-Holland – Nederland

Locatie

Een regionaal ziekenhuis in Noord-Holland heeft een positie openstaan voor een operatieassistent. Het gaat om een ziekenhuis met een zeer modern OK-complex, met 6 operatiekamers. Een van de grote voordelen is dat ze over daglicht hebben, waardoor de buitenlucht nooit ver weg voelt. Behalve cardio- en thoraxchirurgie bieden ze alle snijdende specialismen aan. De grootste voordelen van een klein ziekenhuis komen ook hier goed tot hun recht. Naast dat je bij allerlei specialismen ervaring op kunt doen, werkt iedereen op een goede manier samen. Zo kunnen ze de beste patiëntenzorg garanderen, en heerst er een fijne werksfeer.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een operatieassistent. Het gaat om een functie van 24-36 uur. Ook is het mogelijk in loondienst, of als zzp’er te werken.

De geschikte kandidaat komt te werken in het team van operatieassistenten, welke gezamenlijk altijd bezig zijn om te werken met de nieuwste methoden. Het team heeft hier veel ervaring mee, waardoor je snel je draai vindt binnen het team, en de methoden. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel, en jouw input daarbij wordt erg gewaardeerd. Omdat het een opleidingsziekenhuis is, bestaat een deel van je werkzaamheden uit het begeleiden van leerlingen. Zo kun je je eigen ervaring delen, en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Om te kunnen reageren is een afgeronde opleiding tot NVZ operatieassistent vereist. Ook moet je passen bij de sfeer die in het ziekenhuis hangt. Hiervoor zijn goede communicatie vaardigheden nodig. Het is belangrijk dat je ook stevig in je eigen schoenen staat. Omdat een deel van je werkzaamheden bestaan uit het opleiden van leerlingen, moet je ook zelf geïnteresseerd blijven in de nieuwste ontwikkelingen.

De werkgever biedt een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo zijn er verschillende initiatieven voor een goede werk-privé balans. Ook zijn er mogelijkheden om cursussen of workshops bij te wonen. Als laatste zijn er ook moderne kamers ingericht, waar je kunt verblijven tijdens een bereikbaarheidsdienst. Dit zodat het effect daarvan tot een minimum wordt beperkt.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99